Kino4ua.com
HD 720p
G

Амазонія

Рік:
Ор. назва:
Amazone
Країна:
Франція, Іспанія
Режисер:
Філіпп де Брока
Тривалість:
01:28:14
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | Інтер
Переклад:
Російською - Оригінал
Едуард (Жан-Поль Бельмондо), колишній дантист, який вкрав на копальні смарагди, ховається в нетрях Амазонки від поліції. Він живе в невеликому селі в гущавині тропічного лісу і збирає комах для аптеки, щоб заробити на квиток до Франції. Едуард без особливого бажання починає дбати про неї, так і не з'ясувавши, звідки вона. Незабаром на нього чекає ще одне дивне знайомство — відносно молода вчена Марго Бульє — науковий керівник обсерваторії прямує до того ж села на пошуки слідів інопланетної цивілізації. З тією ж метою в Амазонії виявляються і представники спецслужб Франції, намагаючись випередити Марго, яка спочатку співпрацювала з ними. Згодом з'ясовується, що об'єктом пошуків є Лулу, яка потрапила на Землю з далекої планети, щоб дізнатися, що таке кохання та смерть. Едуард і Марго намагаються врятувати Лулу від французьких спецслужб та допомогти їй потрапити на свою планету. Вони повинні встигнути до повні, інакше Лулу загине. ©Kino4ua Амазонія 2000 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
0+
IMDb4.8
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?