Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Подружки нареченої

Рік:
Ор. назва:
Bridesmaids
Країна:
США
Режисер:
Пол Фейґ
Тривалість:
02:04:58
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | ТРК Україна
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
Енні, жінка за тридцять, живе у Мілуокі. Сестра Ліліан Ріта, подруга Бекка, неохайна сестра її майбутнього чоловіка Меган і багата Хелен, дружина боса нареченого Ліліан, також стають подружками нареченої. Все йде негаразд.

Енні не змогла замовити столик у гарному ресторані для зустрічі і після відвідин дешевого закладу вся компанія злягла з діареєю. Важливий захід із примірки весільної сукні зіпсовано. Дівич-вечір заплановано провести у Лас Вегасі. Енні страждає на аерофобію, запила седативи алкоголем і влаштувала в літаку хуліганську витівку. Після екстреної посадки всю компанію повернули додому. Енні та Ліліан сваряться після надміру екстравагантної пропозиції про розважальну тему для весілля. Насамкінець, перед самою церемонією, пропадає наречена, що злякалася швидких змін у житті, але незабаром щасливо перебуває. Подруги миряться. Весільна церемонія відбувається цілком успішно. Енні випадково знайомиться із офіцером поліції Натаном Родесом. Після першої спонтанної близькості їхні стосунки складаються не одразу. Поступово життя Енні налагоджується, і вона повертається до улюбленої роботи. ©Kino4ua Подружки нареченої 2011 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb6.8
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?