Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Останні з нас (1 сезон)

Рік:
Ор. назва:
The Last of Us
Країна:
США, Канада
Режисер:
Алі Аббасі, Джеремі Вебб, Ніл Дракманн
Тривалість:
00:32:00
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | Цікава ідея, DniproFilm, BaibakooTV
Переклад:
Російською - Оригінал
Сюжет будується довкола двох персонажів, які змушені об'єднатися, щоб спільними зусиллями виживати на теренах зруйнованих Сполучених Штатів. Проект ґрунтується на знаменитій грі для консолей The Last of Us. Оригінал став справжнім хітом, подарувавши геймерам незабутню історію видатного майстра виживання Джоела та його підопічної, відважної та розумної дівчини-підлітка. Об'єднавшись проти суворої реальності цього світу, вони стикаються з жорстокими монстрами, що заполонили наш світ і не менш жорстокими людьми, які заради збереження власної шкіри готові піти на все. ©Kino4ua Останні з нас (1 сезон) 2023 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb8.9
Основний торрент
1 сезон
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?