Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Рейчел виходить заміж

Рік:
Ор. назва:
Rachel Getting Married
Країна:
США
Режисер:
Джонатан Деме
Тривалість:
01:52:44
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | 1+1
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
Наркоманка на ім'я Кім після проходження курсу лікування у спеціалізованій клініці повертається до рідного міста. Через кілька днів має відбутися весілля її сестри Рейчел і дівчина вирішує бути присутньою на урочистій церемонії. Але їй насилу вдається приховати досаду від того, що тепер увага всіх місцевих жителів прикута тільки до неї. Однак, і для Рейчел повернення Кім стає дуже складною подією. Рейчел була важким підлітком у минулому, тому завжди відсувала Кім на другий план. Тепер у сестер буде можливість з'ясувати стосунки і пролити світло на багато сімейних таємниць, про які всі воліли б мовчати. Але настав час, коли правду доведеться вийти на поверхню. ©Kino4ua Рейчел виходить заміж 2008 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb6.7
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?