Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Сила віри

Рік:
Ор. назва:
Leap of Faith
Країна:
США
Режисер:
Річард Пірс
Тривалість:
01:48:00
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | К1
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
Джонас Найтінгейл — проповідник-шахрай, який зі свитою помічників їздить країною, влаштовуючи «релігійні» шоу. За допомогою трюків та фокусів він витягує гроші у довірливої публіки. У маленькому американському містечку Растуотері вантажівка команди Найтінгейла зламалася і, чекаючи на ремонт, вона влаштувала чергову виставу.

Місцевий шериф Вілл Браверман підозрює, що перед ним пройдисвіт, і збирається вивести Джонаса на чисту воду. Тим часом для мешканця містечка, хлопчика інваліда Бойда, виступ Найтінгейла — остання надія на одужання. Те, що сталося в Растуотері, пробуджує в цинічному ділку Найтінгейл останні залишки совісті. Він починає розуміти, що таке справжня віра. ©Kino4ua Сила віри 1992 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
12+
IMDb6.1
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?