Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Ефект метелика 2

Рік:
Ор. назва:
The Butterfly Effect 2
Країна:
США
Режисер:
Джон Р. Леонетті
Тривалість:
01:32:20
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | НТН
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
Все у світі взаємопов'язане і невелике явище, незначне і непомітне для оточуючих, може призвести до великих змін в іншому місці та в інший час. Усі великі системи дуже чутливі до невеликих дій. Метафоричний вислів - «ефект метелика», має на увазі, що легкий помах її крил може змінити простір, події. Фільм "Ефект метелика" – сіквел, розвиває ідею перенесення в часі з можливістю скасувати драматичні події, що вже відбулися. Головний герой має чарівну силу повертатися в минуле, змінюючи і коригуючи своє життя і долю оточуючих його за допомогою фотографії. Його друзі та кохана дівчина загинули в аварії. Найжахливіше, що бажання змінити одне (повернути друзів і кохану), викликає ряд інших негативних подій, які також хочеться виправити, ось таке замкнене коло.
У кожного з нас є мрія, хотілося б дуже багато змінити, прокрутивши час назад, але, на жаль, цього нікому не вдається. ©Kino4ua Ефект метелика 2 2006 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb4.5
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?