Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG

Я люблю неприємності

Рік:
Ор. назва:
I Love Trouble
Країна:
США
Режисер:
Чарльз Шаєр
Тривалість:
02:02:42
Переклад:
Українська мова Двоголосий закадровий | 1+1
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
Головними героями фільму є журналісти Сабріна і Пітер, які ганяються за сенсаційними матеріалами і суперники між собою, які, до того ж, вічно потрапляють у всілякі колотнечі. Сабріна – молодий амбітний репортер. Пітер за характером є повною протилежністю дівчині, крім того, він набагато її старший. Намагаючись позбутися один одного при розслідуванні катастрофи, що сталася на залізниці, журналісти з'ясували страшну правду, яка не тільки наганяє на них страх, а й кидає в обійми один одного. ©Kino4ua Я люблю неприємності 1994 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
0+
IMDb5.3
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?