Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Ікс

Рік:
Ор. назва:
X
Країна:
США, Канада
Режисер:
Ті Вест
Тривалість:
01:46:41
Переклад:
Українська мова Двоголосий закадровий | В одне рило
Переклад:
Російською - Оригінал
Події розгортаються 1979 року в епоху «порношика». Група кінематографістів — порноактриса Максін Мінкс, її бойфренд-продюсер Уейн, інші актори Боббі-Лінн і Джексон Хоул, режисер Ерджей і його консервативна подруга-звукооператор Лоррейн — вирушають до Техасу знімати фільм для дорослих.

Говард, не знаючи про їхній намір, відводить їм місце в гостьовому будинку, і команда розпочинає роботу над фільмом «Дочки фермера». Спочатку не зайнята у зйомках Максін зауважує Перл, яка запрошує її до будинку пари. У ході розмови Перл нарікає на свій вік, ревнує до молодості Максін і сексуально її домагається. Перл благає Говарда зайнятися з нею сексом, але той відмовляється, посилаючись на слабке серце.

Після закінчення частини зйомок команда відпочиває у гостьовому будинку. Лоррейн, яка раніше критично ставилася до художньої цінності фільму, несподівано заявляє про бажання брати участь у зйомках, чим викликає протест Ерджея. У результаті Ерджей знімає сцену з Лоррейн і Джексоном, але вночі розлючується через її невірність, а також порушення задуму фільму, і збирається виїхати. Його зупиняє Перл і намагається спокусити, але Ерджей дає їй відсіч, і вона заколює його до смерті. Лоррейн і Уейн помічають зникнення Ерджея, і вирушають його пошуки. Вейн заходить у сарай, де його вбиває вилами Перл. Тим часом Лоррейн стикається з Говардом, який заявляє про зникнення Перл, і просить її принести ліхтарик із підвалу їхнього будинку. У підвалі Лоррейн знаходить труп і намагається втекти, але виявляє двері зачиненими. ©Kino4ua Ікс 2022 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
18+
IMDb6.6
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?