Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Міські дівчата

Рік:
Ор. назва:
Uptown Girls
Країна:
США
Режисер:
Боаз Якін
Тривалість:
01:32:28
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | ТакТребаПродакшн
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
У центрі сюжету картини історія юної Рей та 22-річної Моллі. Так уже склалося, що живуть вони в одному з найелітніших районів великого міста, а їхні батьки так чи інакше пов'язані зі світом шоу-бізнесу. Їхнє знайомство і дружба, здавалося б, зовсім неможливі, але доля звела їх разом. Моллі – дочка колись відомого рок-музиканта, який залишив їй дуже пристойний стан у спадок, який вона із задоволенням витрачала. Рівно доти, доки її не пограбував власний бухгалтер. Вона змушена знайти роботу, і, зрештою, після довгих пошуків влаштовується нянькою до чарівної Рей. Дівчинка, забута матір'ю, вкрай самостійна і не доросла доросла. Їм є чому повчитися одне в одного. ©Kino4ua Міські дівчата 2003 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb6.1
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?