Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Магічна революція перевтіленої принцеси та геніальної юної леді

Рік:
Ор. назва:
Tensei Oujo to Tensai Reijou no Mahou Kakumei
Країна:
Японія
Категорія:
Режисер:
Тамакі Шінґо
Тривалість:
00:23:40
Переклад:
Українська мова Двоголосий закадровий | Dzuski
Незважаючи на свої складні стосунки з магією, цілеспрямована та самовпевнена принцеса Анісфія не звертає уваги на єхидні зауваження представників королівського двору, розробляючи «магологію» — складну магічну теорію. Від насущних цілей Анісфії доводиться відволіктися, коли вона стає випадковою свідком того, як придворна дама Еуфілія була несправедливо позбавлена титулу. Принцеса починає розробляти план, як допомогти Еуфілії за допомогою магології, ще не здогадуючись, що її життя знаходиться на порозі великих змін. ©Kino4ua Магічна революція перевтіленої принцеси та геніальної юної леді 2023 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb7.0
1 сезон
  • Плеєр 1
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?