Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Романтична подорож (1 Сезон)

Рік:
Ор. назва:
Romantic Getaway
Країна:
Велика Британія
Категорія:
Режисер:
Шон Вілсон
Тривалість:
1 серія: ~ 22:00 (цілком серій: 6)
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | OZZ
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Еллісон і Дікон відчайдушно хочуть дитину, але в них закінчилися гроші, щоб фінансувати подальше лікування ЕКЗ. Тож вони вирішують «позичити» 50 тисяч фунтів стерлінгів, які їм потрібні, у свого брудного багатого боса Алфі, який, як вони виявляють, незаконно витягує гроші з компанії.

І це працює! За винятком того, що з примхи Дікон таємно додає до переказу зайвий нуль і фактично вкрадає півмільйона фунтів. Крім того, Еллісон починає таємно сумніватися, чи хоче вона все-таки дитину. Їхня павутина брехні запускає низхідну спіраль у злочинний підземний світ передмістя Британії та доводить їх та їхні плани щодо спільного майбутнього до межі.

«Романтична втеча» — це сучасна історія Бонні та Клайда з шести частин, у якій класичні романтичні комедійні моменти поєднуються з високооктановими, захоплюючими сценічними сценами та головними ролями двох найулюбленіших британських комедійних талантів — Ромеша Ранганатана та Кетрін Раян. ©Kino4ua Романтична подорож (1 Сезон) 2023 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb5.8
1 сезон
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?