Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Татусі мимоволі (1 Сезон)

Рік:
Ор. назва:
Buddy Daddies
Країна:
Японія
Категорія:
Режисер:
Йошіюкі Асай
Тривалість:
1 серія: 24 хв (цілком серій: 03 з 13)
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | Amanogawa
Переклад:
Російською - Оригінал
Кадзукі Курусу та Рей Сува є професійними найманими вбивцями, які виконують складні завдання. Через специфіку роботи хлопці не заводять домашніх вихованців, а тим більше друзів. У минулому Кадзукі втратив свою дружину, яка була вагітна. Травма залишилася на все життя і не дає йому спокою. Після трагедії Курус став жорстким і грубим хлопцем, який на все дивиться песимістично. Флегматичний добряк Рей всіляко хоче підтримати партнера, але це йому ніяк не вдається. Якось Сува вирішив дати притулок кошеня, але Курусу вигнав вихованця з дому. Незважаючи на те, що хлопці різні, але вони знаходять спільну мову. На черговому завданні у найманців стався інцидент. Під час виконання місії до ліфту зайшла мила дівчинка Мірі Унасака, яка стверджувала, що в цій будівлі знаходиться її тато. Малятко спеціально приїхало до міста, щоб відшукати батька. Найманці були шоковані тим, що відбувалося, адже вони могли провалити завдання. Випадково Мірі схопили бандити, а тому хлопцям довелося діяти рішуче. Кіллер не лише ліквідував мету, а й назвався батьком Унасака.

Смішні пригоди найманих убивць можна побачити в аніме "Buddy Daddies". В результаті виконання місії напарники стали татками миленької Мірі, яка здатна змінити життя хлопців. ©Kino4ua Татусі мимоволі (1 Сезон) 2023 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
18+
IMDb7.8
1 сезон
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?