Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Ковбой із Копенгаґена (1 Сезон)

Рік:
Ор. назва:
Copenhagen Cowboy
Країна:
Данія
Режисер:
Ніколас Віндінг Реф
Тривалість:
1 серія: ~ 55 хв. (цілком серій: 6)
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | DniproFilm
Переклад:
Original English Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
Міу більше, ніж звичайна дівчина. Вона вважається всіма справжнім надприродним талісманом, здатним приносити удачу і навіть умилостивляти чудеса на користь усіх оточуючих. Однак ці незвичайні якості перетворили героїню серіалу «Ковбой з Копенгагена» з раннього дитинства на об'єкт, козирну карту на службі того, хто більше заплатить.

Саме в цій якості молода жінка прибуває в нетрі, що деградували, Копенгагена, де літня і забобонна сестра албанського кримінального авторитету мріє зачати чудову дитину. Незабаром Міу опиняється в пастці прірви деградації та насильства, де дівчат ув'язнюють як рабинь, примушують до проституції і піддають жорстокому поводженню з боку чоловіка жінки, людини, яка виражає себе в гротескних криках.

Героїня серіалу «Ковбой з Копенгагена» вживає серії заходів і піднімає запеклий заколот проти своїх викрадачів: це початок кривавої одіссеї вулицями датської столиці. Все це призводить її до роботи разом із злочинцем Денні.

Однак подвиги Міу приведуть її до зіткнення зі збоченою сім'єю стародавньої датської аристократії, чий садистський син Ніклас зрештою зіткнеться з нею в смертельній дуелі. Зіткнення між ними матиме несподівані наслідки і запустить спіраль подій, здатних викликати надприродне пробудження злої Ракель, темної та руйнівної жіночої сили, що втілює ідеального ворога Міу. ©Kino4ua Ковбой із Копенгаґена (1 Сезон) 2022 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb6.8
1 сезон
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?