Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Прокляті фільми (1 Сезон)

Рік:
Ор. назва:
Cursed Films
Країна:
США
Режисер:
Джей Чіл
Тривалість:
5 серій: ~ 30:00 (цілком серій: 5)
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | OZZ
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
Канадсько-американський багатосерійний документальний проект "Прокляті фільми" занурює глядачів у непростий процес зйомки таких відомих жахів, як "Сутінкова зона", "Вигнаний диявола", "Омен", "Ворон", "Полтергейст" та "Екзорцист". У своїх відвертих інтерв'ю режисери, оператори і актори поділяться своїми відчуттями на знімальному майданчику під час найжахливіших моментів і розкриють таємниці хорорів, що леденять душу.

Задля досягнення максимальної достовірності в кадрі робилися специфічні ефекти та незвичайні прийоми, що дозволяють повірити у реальність того, що відбувається. Але як було героям цих фільмів? Вони зізнаються, що, занурюючись у свою роль, випробовували на собі щось містичне, не пояснюється. Навколо панувала напружена і лякаюча атмосфера, ніби справжні темні сили чинили опір і обурювалися сценам, що розігруються, про них. Не раз тут же траплялися нещасні випадки з артистами, виходила з ладу апаратура, раптово псувалася погода. Так, мешканці потойбіччя не люблять, коли їх турбують... ©Kino4ua Прокляті фільми (1 Сезон) 2020 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
12+
IMDb7.1
1 сезон
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?