Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Гра в друзів (1 Сезон)

Рік:
Ор. назва:
Tomodachi Game
Країна:
Японія
Категорія:
Режисер:
Оґура Хірофумі
Тривалість:
1 серія: 23:45 (цілком серій: 12 з 12)
Переклад:
Українська мова Двоголосий закадровий | FanVoxUA
Переклад:
Російською - Оригінал
Юїчі Катагірі вже перейшов на другий курс у школі разом зі своїми добрими приятелями Шихо, Тенджі, Макото, Юторі. Цей хлопець дуже старанний і звик домагатися цілей, тому зміг допомогти у збиранні коштів для захоплюючої шкільної поїздки, в якій хотіли взяти участь практично всі. І ось коли довгоочікуваний момент вже такий близький їхній учитель оголошує, що кошти, зібрані на поїздку викрадені. Але сумним фактом є те, що ці 20 мільйонів єн точно вкрадені кимось із класу. Учні обговорюють цей факт не лише в коридорах, адже всі так сильно засмучені, що жодна сила не може утримати підлітків від обговорення цієї теми. А ввечері на Юїчі та всіх друзів, що вийшли з ним після занять, нападає невідомий. Після чого молоді люди приходять до тями в замкненому приміщенні, а талісман Манабу повідомляє, що вони багато заборгували, тому потрібно зіграти в різні ігри, щоб відпрацювати гроші. Саме тепер настав час зізнатися у приховуванні правди. Але чи зможе дружба встояти проти всієї нової інформації, чи хлопці більше не захочуть один одного впізнавати. ©Kino4ua Гра в друзів (1 Сезон) 2022 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb7.6
1 сезон
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?