Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Купіть мій будинок (1 Сезон)

Рік:
Ор. назва:
Buy My House
Країна:
США
Режисер:
Керрі Гавел
Тривалість:
1 серія: 35 хв (цілком серій: 6)
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | Netflix
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
В ексклюзивному першому трейлері вище ведуча Ніна Паркер створює знайому, несамовиту передумову дебютного сезону, в якому домовласники приходять, щоб розповісти чотирьом магнатам нерухомості про те, чому вони повинні купувати свої будинки в стилі Shark Tank.

"Нерухомість в Америці - це індустрія на трильйон доларів", - говорить Паркер у трейлері вище, прем'єра якого ведеться виключно на ЛЮДЯХ. «Але навіть на спекотному ринку не кожен будинок продається. Тому чотири найбільші у світі магнати у сфері нерухомості відмовляються від посередників».

Ролик знайомить із чотирма потенційними інвесторами, які можуть перепродавати, перепродавати або утримувати та здавати в оренду будинки, які вони купують, на власний розсуд для отримання прибутку. «Для продавців це означає, що вони не повинні проводити місяці на ринку, – каже Паркер.

Першим виступає генеральний директор Redfin Глен Келман, який каже: «Мета Redfin — допомогти якомога більшій кількості людей здійснити американську мрію».

Даниша Райстер — наступний магнат у сфері нерухомості, який, за словами Паркер, пройшов шлях від «одиночки до мільйонера, який заробив себе самостійно, за однією угодою за раз». У зв'язку з цим, за словами Райгстера, «нерухомість — це те, як роблять більшість мільйонерів».
Найбільші магнати нерухомості беруть гору над новим серіалом Netflix «Купи мій дім». ©Kino4ua Купіть мій будинок (1 Сезон) 2022 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
12+
IMDb5.8
1 сезон
  • Плеєр 1
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?