Kino4ua.com
480p
R

Нація прибульців: Внутрішній ворог

Рік:
Ор. назва:
Alien Nation: The Enemy Within
Країна:
США
Режисер:
Кеннет Джонсон
Тривалість:
01:30:50
Переклад:
Українська мова Двоголосий закадровий | ICTV
У майбутньому, коли земляни та інопланетяни мирно житимуть на Землі, а багато різних видів істот будуть жити як добрі сусіди, на Землі запанує добро. Але не всі задоволені такою ситуацією. Коли поліція знаходить тіло жінки-інопланетянки, починається розслідування.
Завдання знайти її вбивцю доручають найкращим поліцейським: Сайксу та його напарнику-інопланетянину Франциско. Розслідування та непрямі докази приводять копів до входу в підземний лабіринт. Однак герої вирішують не зупинятися на досягнутому і досліджують лабіринт. Зрештою, там вони стикаються з групою генно-інженерних мутантів. ©Kino4ua Нація прибульців: Внутрішній ворог 1996 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
18+
IMDb🐼
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?