Kino4ua.com
480p
PG

Шоу Довгоносиків (1 Сезон)

Рік:
Ор. назва:
Шоу Довгоносиків
Країна:
Україна
Категорія:
Режисер:
Віктор Приходько
Тривалість:
25-30хв/серія
Переклад:
Українська мова Оригінал
Скарга

Шокуюче, але в 90-х Україна знімала ситкоми у власній країні. Цей дуже сучасний за жанром гумористичний серіал знімався і транслювався на екранах телевізорів вже в той час. Формат шоу дуже дивний, між короткими сценами демонструються так звані кадри «за лаштунками», де зображені кадри з життя персоналу та кадри знімального процесу. До речі, шоу було дуже дивним. Комічні сцени безглузді і часто вражають уяву сценариста. Тим не менш, фільм має історичне значення для вітчизняного кінематографа, і ми раді надати можливість переглянути його онлайн.  ©Kino4ua Шоу Довгоносиків (1 Сезон) 1996 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
12+
IMDb🐼
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?