Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Мобільна броня Ґандам: 8й взвод (1 Сезон)

Рік:
Ор. назва:
Mobile Suit Gundam: The 08th MS Team
Країна:
Японія
Категорія:
Режисер:
Ііда Юманоске
Тривалість:
1 серія: 25 хв (цілком серій: 12)
Переклад:
Українська мова Двоголосий закадровий | Gwean & Maslinka
Переклад:
Російською - Оригінал
Основні події твору відбуваються на планеті під назвою UC 0079. У світі триває річна війна. На момент сюжету триває останній тиждень запеклих боїв. Земляни борються з расою прибульців, чий головнокомандувач називає себе Сіоном. Його технологія багаторазово перевершувала людські, тож він зміг знищити всю бойову силу людей і розбити їх без зусиль. Використовуючи свою зброю, Сіон легко підкорив половину планети. Однак людство всіма силами намагалося відбити атаки такого могутнього ворога. Через деякий час людство має ті ж технології, які використовував Сіон при захопленні планети. Потім почалася тривала і важка підготовка народу до великого контрнаступу. Однак почалося це досить пізно. Майже вся планета знаходиться в руках Сіону та його сил. Йому знадобилося лише дев'ять місяців. І всього через дев'ять місяців після початку повної війни людство почало розробляти і виробляти переносну броню, здатну захистити від зброї інопланетної армії. Випробування цієї броні завершено і розпочато бойові вильоти за вцілілими. Насправді ця зброя показала себе з кращого боку, тому всім вдалося дати відсіч інопланетним загарбникам. ©Kino4ua Мобільна броня Ґандам: 8й взвод (1 Сезон) 1996 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb8.0
1 сезон
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?