Kino4ua.com
FullHD 1080p
G

Мадагаскар

Рік:
Ор. назва:
Madagascar
Країна:
США
Категорія:
Режисер:
Ерік Дарнелл
Тривалість:
01:25:54
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | Новий канал, професійний дубльований | Так Треба Продакшн
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
Райським куточком для тварин є Нью-Йоркський зоопарк. Вам належить зустрітися з дивною компанією друзів. Це - чарівна гіппопатаміха Глорія, недовірливий жираф Мелман, мрійливий Зебра Марті і улюбленець публіки лев Алекс. Народжені в зоопарку, тварини не уявляють собі іншого життя і насолоджуються чудовими умовами утримання. Але в своїх мріях Марті переноситься в дикі місця далекої Африки, шкодуючи про безцільно прожиті роки. Несподівано він стає свідком таємниці спроби втечі із зоопарку пінгвінів. Воля для нього стає нав'язливою ідеєю. І не дивлячись на те, що друзі його відмовляли, Марті все ж вирішується на втечу ... 

Стурбована відсутністю товариша компанія друзів відправляється на його пошуки. Опинившись в місті Мелман, Глорія і Алекс наробили багато шуму і, само собою, їх зупиняє поліція на Великому Центральному Вокзалі. Там їх присипляють за допомогою дротиків зі снодійним. Така масова втеча звірів із зоопарку стає приводом для борців за свободу тварин. Вони домагаються того, що тварин відправляють на волю, в їх природне місце існування, а саме, в Кенійський природний заповідник. Про це друзі дізнаються, коли прокидаються в тісних ящиках на судні. 

Марті і Алекс не сходяться в поглядах на шанс стати вільними. Розігралася сварка, і як наслідок, ящики опинилися у воді. Ну а заповзятливі пінгвіни примудряються знешкодити команду корабля і змінити курс на Антарктику. Перебіг виносить ящики з тваринами на берег. Вибравшись, вони спробують знайти людей, щоб вирішити свої проблеми. Але не тут то було. Адже вони ще не здогадуються, що доля їх закинула не в Кенію, а на Мадагаскар, в дику природу. Так що ні про яку допомогу людей і мови бути не може. Оптимістичний Марті радіє придбаної свободі, а от інші хочуть повернутися в колишні умови. Особливо Алекс, який не звик добувати їжу сам, а якщо точніше, він просто не знав, як це робиться. І так, пригоди тільки починаються. 

На острові, їх чекає зустріч з веселими лемурами і кровожерливими Фоссами. Саме проголошений король лемурів Джуліан бачить в Алексе захист від хижаків і всіма шляхами намагається роздобути його в союзники. Але геніальний план провалився! Через голод у Алекса прокидаються інстинкти хижака. І тепер він сам стає для всіх загрозою. На допомогу приходить команда пінгвінів, яким простори Антарктики явно не припали до смаку. Вони знайдуть вихід із становища, нагодувавши голодуючого лева рибою. Усвідомивши, що дружба найдорожче, друзі вирішують відправитися всі разом на кораблі додому, по дорозі зазирнувши ще куди-небудь. А пінгвіни зручно розташувалися на сонечку, посміхаються і махають, свідомо не повідомляючи, що паливо на судні закінчилося. ©Kino4ua Мадагаскар 2005 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.9
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. НЕ СКАЖУ ВАМ
    НЕ СКАЖУ ВАМ
    17 квітня 2022 13:22
    + -20 -
    нудний не цікавий не люблю його
    ви зробили зовсім не цікавий мультфільм ніколи в житті не буду ці мадагаскари дивитися
    1. Взросла людина
      Взросла людина
      30 листопада 2022 21:03
      + +8 -
      боти малий нігодяй не шариш за цей мульт мені 45 років я до сих пір втикаю його