Kino4ua.com
480p
PG-13

Дім закритий на ремонт (1, 2 Сезон)

Рік:
Ор. назва:
Extreme Makeover: Home Edition
Країна:
США
Категорія:
Режисер:
Гленн ДжіТі Тейлор, Патрік Гіггінс, Колін Донахью
Тривалість:
00:40:00
Переклад:
Українська мова Двоголосий закадровий
Сім'я, яка зіткнулася з труднощами, повністю перебудовує свій напівзруйнований будинок, поки вони їдуть на тиждень у відпустку. У той час як у перших серіях програми будинки ремонтували, звичайний підхід полягає в тому, щоб знести будинок у перший же день і побудувати новий, як правило, набагато більший, повністю мебльований. Будинки пристосовані до потреб сімей, з кімнатами, що відображають інтереси, особливо дітей, і спеціальними технологіями для будь-яких незвичних медичних станів. Господар Тай Пеннінгтон зазвичай має "секретний" проект, який розкривається лише тоді, коли його бачить родина. Будівництво здійснюється за допомогою великої армії волонтерів у блакитних сорочках та широкого спектру спонсорських товарів і послуг. ©Kino4ua Дім закритий на ремонт (1, 2 Сезон) 2003 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb6.3
1 сезон
2 сезон
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?