Kino4ua.com

Обіцянка на світанку

Рік:
Ор. назва:
Promise at Dawn
Країна:
Франція, Бельгія
Режисер:
Ерік Барб'є
Тривалість:
02:11:55
Переклад:
Очікується
Переклад:
Російською - Лицензионный
Екранізація автобіографічного роману письменника Ромена Гарі. Ще коли майбутній лауреат Гонкурівської премії був дитиною, його мати твердо вирішила, що він стане дипломатом і всесвітньо відомим письменником. Незважаючи на те, що над нею сміялися оточуючі, а син сумнівався у власних силах, вона продовжувала в нього вірити - і всі її неймовірні мрії збулися. Материнська любов і безумовна підтримка вели Ромена через всі випробування і пригоди його життя, повної таємниць, битв і неймовірних поворотів. ©Kino4ua Обіцянка на світанку 2017 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.2
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?