Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Зірка, що падає (1 Сезон)

Рік:
Ор. назва:
Sh**ting Stars / Byeolttongbyeol
Країна:
Південна Корея
Режисер:
Лі Су Хьон
Тривалість:
01:00:00
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | Project U&A Lines, Субтитри
У цій романтичній драмі розповідається історія про людей, які працюють за лаштунками індустрії розваг. Перебуваючи у світі розваг, співробітники працюють на зірку і намагаються змусити цю людину сяяти.
О Хан Бьоль (Лі Сон Гьон) - керівник відділу зі зв'язків із громадськістю в агентстві знаменитостей. Завдяки своїм здібностям вона долає кризи та врегульовує різні конфлікти зірок.
Гон Тхе Сон (Кім Йон Де) - головний актор компанії, якою керує О Хан Бьоль. Його люблять люди завдяки образу доброї та ввічливої людини. Але у Гон Тхе Сона є й інша сторона. У нього сильне бажання перемагати і запальний характер.
О Хан Бьоль і Гон Тхе Сон сваряться практично через усе, але їхні стосунки розвиваються романтично. ©Kino4ua Зірка, що падає (1 Сезон) 2022 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
18+
IMDb7.6
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?