Kino4ua.com
480p
G

Залізна людина (1 Сезон)

Рік:
Ор. назва:
Iron Man: Armored Adventures
Країна:
США
Режисер:
Стефан Жюффе, Філіп Гієнн
Тривалість:
1 серія: ~ 22 хв. (цілком серій: 26)
Переклад:
Українська мова Двоголосий закадровий | QTV
Переклад:
Original English Оригінал
Будучи обдарованим підлітком, Тоні Старк більшу частину свого життя присвятив науковим дослідженням у гігантській корпорації рідного батька. Але після того, як батько трагічно загинув у таємничій авіакатастрофі, контроль над компанією перейшов до безжального бізнесмена Обадії Стейна. Тоні переїжджає в інше містечко і вступає до місцевої школи, продовжуючи зберігати секрет: він розробив дивовижний комплект силової броні, яка перетворює його на Залізну людину. Так починається історія дивовижних пригод Тоні Старка, якому належить не тільки рятувати світ від зовнішніх загроз, а й розкрити секрет смерті батька і не дати Стейну зруйнувати сімейну корпорацію. ©Kino4ua Залізна людина (1 Сезон) 2009 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
6+
IMDb6.5
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?