Kino4ua.com

Хижаки

Рік:
Ор. назва:
Crawl
Країна:
США, Сербія, Канада
Режисер:
Олександр Ажа
Тривалість:
01:27
Переклад:
Українська мова Le Doyen | Професійний дубльований
Переклад:
Російською - Дублированный - Лицензия
Хейлі проживає в маленькому містечку на узбережжі Флориди. Одного разу її місто опиняється в небезпеці - на нього насувається ураган. На жаль, передбачити небезпеку заздалегідь синоптикам не вдалося. Тому у жителів залишилося дуже мало часу, щоб уникнути неминучої загибелі. Починається нагальна евакуація. Головна героїня фільму «Хижаки» поспішає додому до батька, розраховуючи разом покинути місто, але не знаходить його. Хейлі прийняла рішення залишитися вдома, сподіваючись, що тато незабаром прийде. Залишити його одного у небезпеці дівчина не могла. Вона починає пошуки в місті, який ось-ось буде затоплений. І рівень води стає все вище і вище. Коли героїня була вже готова здатися, вона знайшла батька в одному з будинків в підвалі. Її радість була недовгою, бо стало ясно, що він поранений. На нього напали алігатори, що з'явилися в місті разом з водою. На вулицю вийти вже неможливо через алігаторів, і рівень води був майже критичним. Незабаром стане неможливим пересуватися на ногах ... І без того непроста ситуація ускладнюється тим, що на дівчину нападають алігатори. Хейлі розуміє, що опинилася в пастці і потрібно терміново щось придумати. Її батько не зможе протриматися довго, та й вона сама відчуває, що ось-ось може стати жертвою кровожерливих хижаків ... ©Kino4ua Хижаки 2019 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.1
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?