Kino4ua.com
R

Світ забуття

Рік:
Ор. назва:
Oblivion
Країна:
США
Режисер:
Джозеф Косінскі
Тривалість:
02:05:33
Переклад:
Українська мова Україна | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Украинский
Останні роки життя землі були найжахливішими і кривавими. Нашестя інопланетян стало для землян справжньою несподіванкою, до якої вони ніяк не могли підготуватися. Страшні військові дії зіпхнули з величезною силою і людські війська не змогли нічого вдіяти в такій складній ситуації. Люди натовпами бігли в різному напрямку в надії, що у них вийде десь сховатися від цієї атаки. Всі спроби, де ні будь заховатися, закінчувалися цілковитим провалом, адже технології інопланетян дозволили їм відшукувати мета в будь-яких місцях, де б це не було.
Фільм Облівіон 2013 дивитися онлайн безкоштовно в хорошій якості hd 1080.

Але серед усієї кількості людей, були і ті, яким все-таки вдалося обдурити цих істот і залишитися в живих навіть при такій складній обстановці. Після того як планета була повністю зруйнована, а інопланетяни залишили її, ці люди почали, виходити на поверхню, і картина яку вони побачили, була просто жахлива.
Один з таких, що вижив, випадковим чином знайшов підбитий літак Nasa, екіпаж якого загинув при цьому після, але йому вдалося врятувати одну жінку, яка зуміла вижити. Саме ця жінка зуміє повністю змінити його життя і зробить це вона, досить швидко. ©Kino4ua Світ забуття 2013 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.0
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?