Kino4ua.com

Оселя тіней

Рік:
Ор. назва:
Marrowbone
Країна:
Іспанія
Режисер:
Серхіо Ґ. Санчес
Тривалість:
01:50:37
Переклад:
Українська мова AAA-Sound | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дублированный
Головний герой Джек і його родичі повертаються в свій сімейний маєток. Він дістався їм у спадок від матері. Джек, його сестра і двоє братів впевнені в тому, що в цьому місці їх чекає хороша і щаслива життя. Але майбутнє часом так непередбачувано, нічого не відомо заздалегідь. Ці люди вже пережили безліч сумних подій, і тепер до них додалася ще й таємниця про смерть матінки. Але життя в новому місці, принесе безліч найнесподіваніших і неприємних сюрпризів.

Одного разу за героями з'являються непрохані гості. Це не звичайнісінькі істоти, а мешканці світу тіней. Від них неможливо сховатися, так як вони завжди домагаються свого. Але крім цього, на сімейство звалиться ще одна проблема. Молодий адвокат на ім'я Том займається питаннями нерухомості. Але хлопець навіть не здогадується про те, що господиня цього маєтку, мати Джека мертва. Що ж за таємницю зберігають її діти, і чому цей маєток стає оселею неприкаяних тіней? Минуле зберігає страшні загадки, розгадувати які доведеться героям. Але що трапиться з усіма героями цієї історії, коли все це закінчиться? ©Kino4ua Оселя тіней 2017 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.7
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?