Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Американський тато! (1 - 15 Сезон)

Рік:
Ор. назва:
American Dad!
Країна:
США
Режисер:
Рон Х'югарт, Брент Вудс, Ентоні Ліой
Тривалість:
00:22:41
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | СімпсониUA
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал (Іноді Українська)
Головними героями цього захоплюючого і неймовірно захоплюючого мультиплікаційного серіалу є досить звичайна американська сім'я Смітів. Главою сімейства є Стен, який перебуває на службі в Центральному Розвідувальному Управлінні. Він дотримується республіканських поглядів, досить сильний і фізично розвинений чоловік, але при цьому всьому досить дурний і злегка наївний. Його дружина Франсіс типова домогосподарка і мати його двох дітей. Назвати її розумною жінкою все таки не можна, але і дурною так само. Ще є один досить цікавий момент в її біографії, вона скоєно не знає своїх батьків і з'ясувати це виявляється не так то просто. У сина Стіва є досить великі проблеми з дівчатками, які взагалі не бажають з ним спілкуватися. У нього є тільки одна можливість це змінити скориставшись табельною зброєю свого батька. Дочка підліток Хейлі розділяє ліберальні погляди, так само героїня дуже завзято захищає навколишнє природу, не дивлячись на те, що сам не проти покурити легких наркотиків. Ще в родині є дуже цікавий мешканець - це золота рибка по імені Клаусс, у якого досить нетиповий мозок, а саме людський. Все вийшло досить несподівано, ЦРУ повинне було зробити так, що б німецький спортсмен не виграв олімпіаду, тому вони взяли його мозок і пересадили рибі. Клаусс досить розумний, він може самостійно пересуватися по будинку в невеликому банку, просто ковзаючи по підлозі плавниками. Ще одним незвичайним мешканцем цього сімейства є інопланетянин Роджер. Вийшло так, що він свого часу врятував Стена з «Зони 51», тому тепер живе в їх дружної сім'ї. Його можна охарактеризувати, як товстого і хитрого любителя носить перуки і вживати спиртні напої. ©Kino4ua Американський тато! (1 - 15 Сезон) 2008 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb7.3
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?