Kino4ua.com

Джейсон Борн

Рік:
Ор. назва:
Jason Bourne
Країна:
США, Великобританія, Китай
Режисер:
Пол Ґрінґрасс
Тривалість:
02:03
Переклад:
Українська мова Le Doyen | Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дублированный
Життя колишнього спецагента Джейсона Борна все також сповнена подій і нестримних пригод, які найчастіше пов'язані з неймовірною небезпекою. Але ж так було далеко не завжди. У всякому разі, він цього точно не знає, так як в його пам'яті не залишилося ніяких спогадів про це. Колись врятований моряками з риболовецької шхуни, він навіть і близько не пам'ятає, ким був і чим раніше займався. У минулих частинах чоловік всіма силами намагався по крупицях повертати події свого туманного минулого і зрозуміти, звідки у нього вміння володіти будь-яким видом зброї і чудові бойові навички, то, що недоступно простим громадянам, так і багатьом агентам ЦРУ, з якими він працював.

Нехай навіть зараз він то і не зумів повністю повернути собі спогади, він задовольняється і тим, що йому вдалося дізнатися, не бажаючи в черговий раз ризикувати власним життям. Однак колишньому керівництву знову знадобилася його допомога, так як на кону безпека всієї держави і уряд не може доручити цю місію, кому попало. Але що на це відповість сам Борн? Чи зважиться він, знову вступити в бій зі злочинністю і розібратися в своєму минулому? ... ©Kino4ua Джейсон Борн 2016 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.6
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?