Kino4ua.com
CCR

Бруклін 9-9 (1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 сезон)

Рік:
Ор. назва:
Brooklyn Nine-Nine
Країна:
США
Режисер:
Майкл Макдональд
Тривалість:
00:23:00
Переклад:
Українська мова FanVoxUA | Двоголосий закадровий / CC
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - ColdFilm, NewStudio, Octopus
Дія розгортається в поліцейському відділі Брукліна, головний герой - молодий і талановитий детектив Джейк, який займає відповідальну посаду. Однак, незважаючи на важливі завдання і складну роботу, він байдуже ставиться до своїх обов'язків і часто робить неприпустимі помилки. Джейк може зірвати важливу операцію або відпускати в офісі вульгарні жарти, йому не знайомі норми моралі і діловий етикет. Здається, герой ще не вийшов з дитячого віку і не готовий до серйозної життя. Його рятує лише винахідливість і відсутність суворого контролю з боку начальства, яке закриває очі на витівки співробітника.
Незабаром головному герою серіалу «Бруклін 9-9» доведеться серйозно занепокоїтися, так як в його відділенні відбувається кадрова реорганізація. На місце старого начальника з м'яким характером приходить суворий капітан Рей. Чоловік ставиться до роботи дуже серйозно і не переносить халатного ставлення, тому кожна помилка підлеглих буде суворо каратися. Завдання Рея - підняти показники відділу і зробити його найкращим в Брукліні, так що співробітників чекають нові правила. Свою роботу начальник планує почати саме з Джейка, а саме провести з ним виховну бесіду. Чи вийде у Рея зробити з веселого шалапута професійного детектива, або ж цей задум приречений на провал?
Також в серіалі є і інші не менш яскраві герої: красуня Роза, яка часом надто серйозно ставиться до своїх обов'язків, Еммі - приваблива і кмітлива дівчина, переграє з іміджем крутого поліцейського, і незграбний Чарльз, який регулярно потрапляє в безглузді ситуації. ©Kino4ua Бруклін 9-9 (1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 сезон) 2013 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb8.4
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?