Kino4ua.com
PG-13

Школа монстрів: Великий монстровий риф

Рік:
Ор. назва:
Monster High: Great Scarrier Reef
Країна:
США
Категорія:
Режисер:
Вільям Лау
Тривалість:
01:11:44
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Російською - Профессиональный (полное дублирование) Официальный звук
Дія відбувається в невеликому містечку під назвою Бу Йорк. В один із сонячних прекрасних днів четверо близьких подруг зі Школи монстрів на ім'я Клодін, Френкі, Дракулаури і Клео вирішують відпочити і добре провести час. Після недовгих роздумів вони вирішують податися на пляж, позасмагати там під жарким сонцем і поласувати улюбленими коктейлями. Але несподівано всі їхні плани руйнуються, коли їх відпочинок порушується підводним човном що з'явився з водних глибин. У його штурвалу знаходиться Лагуна, яка також є студенткою Школи монстрів. Побачивши своїх давніх подруг, вона розповідає їм історію своїх пригод. Вона дуже давно мріяла вивчити підводний світ і нарешті отримала дозвіл на заняття цією діяльністю. Дівчина дуже захоплено розповідає їм про свої підводні пригоди і запрошує подруг разом з нею насолодитися незвичайною красою підводного світу.

Дівчата не роздумуючи приймають пропозицію Лагуни. Адже їм ніколи не доводилося зануритися так глибоко. Вони впевнені, що подібна подорож стане для них незабутньою. І з цього моменту починається підводна подорож, яка буде наповнена як незабутніми враженнями, так і небезпечними пригодами. ©Kino4ua Школа монстрів: Великий монстровий риф 2016 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.3
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?