Kino4ua.com
HD 720p
PG

Дракони: Перегони безстрашних (1, 2 Сезон)

Рік:
Ор. назва:
Dragons: Race to the Edge
Країна:
США
Режисер:
Ілейн Боґан
Тривалість:
00:22:34
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | QTV
Переклад:
Російською - Оригінал
Загадковий острів Олух знову розгортає неймовірну історію про своїх жителів - вікінгів, які не так давно вирішили знайти мир з драконами, тепер вони заодно. Головним організатором є син вождя Іккінга, який зміг перетворити багаторічну ворожнечу в міцну дружбу між вікінгами і драконами. У третьому сезоні мультсеріалу глядачі знову побачать головного героя, який ширяє в небі верхом на драконі на прізвисько Беззубик.

Разом з друзями Іккінг організував клуб, де відбувається спеціальне навчання всіх бажаючих польотам на драконах. В один звичайний день, здійснюючи черговий плановий політ Іккінг і Беззубик розліталися і перетнули кордони свого острова, де виявили «Драконівське Око», яке дозволяє виявити нові, загадкові і незвідані землі. Несподівано з'являються мисливці на драконів, які зацікавилися цінною знахідкою. ©Kino4ua Дракони: Перегони безстрашних (1, 2 Сезон) 2015-2018 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
6+
IMDb8.2
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Антуан
    Антуан
    3 червня 2021 16:08
    + +8 -
    Я сподіваюся що коли повернеться канал QTV 1 вересня 2021 року на ТБ будуть нові серії мультсеріалу Дракони Перегони Безстрашних.