Kino4ua.com
PG-13

Божевільне побачення

Рік:
Ор. назва:
Date Night
Країна:
США
Режисер:
Шон Леві
Тривалість:
01:28:15
Переклад:
Українська мова 1+1 | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Дублированный
У сімействі Фостерів поступово назрівають проблеми. Філ і його дружина Клер справляють враження успішної, закоханої парочки, яка займається вихованням двох діточок. Чоловік працює в адвокатській конторі, його благовірна – агент з нерухомості. Правда, якщо на роботі справи йдуть відмінно, то сімейне життя потихеньку тріщить по швах. Секс давно перетворився на рутину, спільних інтересів вже давно немає. Розуміючи, що потрібні термінові заходи, Філ вирішив зводити дружину у ресторан, сподіваючись створити невимушену атмосферу першого побачення. З'явившись да модний закладу, герої з'ясували, що усі столики заброньовані на кілька місяців вперед. Хлопець же вирішив будь-якими хитрощами домогтися свого. Завдяки невеликій обману він видав себе за якогось містера Тріпплхорна, який не з'явився в обумовлений час. Спочатку вечір не віщував проблем. Парочка приступила до вечері, насолоджуючись смачною їжею і дорогою випивкою, як раптово до столика підійшло двоє здорованів, які почали погрожувати розправою, якщо не отримають назад свої гроші. Тепер нещасні Фостери усвідомили, до яких наслідків призвела безневинна брехня. Бандити переплутали їх з іншими людьми, тому попереду чекає спекотна ніч. ©Kino4ua Божевільне побачення 2010 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.3
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?