Kino4ua.com
480p
R

Премія Дарвіна

Рік:
Ор. назва:
The Darwin Awards
Країна:
США
Режисер:
Фінн Тейлор
Тривалість:
01:34:12
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | Новий Канал
Переклад:
Original English Оригінал
У центрі сюжету фільму двоє персонажів. Це судовий детектив Майкл Берроуз, який непритомніє при вигляді крові, і Сірі Тейлор, молода співробітниця страхової компанії, яка розслідує різні дорожні пригоди, займаються розслідуванням справ людей, які претендують на премію Дарвіна – премію, яку присуджують людині за саму дурну смерть. Майкл і Сирії їздять з міста в місто, досліджуючи обставини смерті людей і з'ясовуючи, чи потрібно компанії платити за ці смерті. Серед їхніх клієнтів такі, як клерк, на якого впав автомат з солодощами, рибалка, який застрелив свого друга і багато інших, подібних до них. Після багатьох пригод Сірі і Майклу довелося добряче попрацювати з вбивцею, якого колись упустив Берроуз. А чим завершилась ця справа, можна дізнатись, переглянувши фільм до кінця. ©Kino4ua Премія Дарвіна 2006 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb6.0
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?