Kino4ua.com
PG-13

Парк Юрського періоду 3

Рік:
Ор. назва:
Jurassic Park III
Країна:
США
Режисер:
Стівен Спілберг
Тривалість:
01:32:20
Переклад:
Українська мова 1+1 | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Дублированный
До Алана Гранта звертаються Пол і Аманда Кірбі, запрошуючи його на авіаційну екскурсію над островом Сорна - вони правильно розрахували, що палеонтолог зацікавиться таким унікальним шансом подивитися на місце, що кишить доісторичними тваринами. Насправді мета польоту - пошук зниклого там сина подружжя Кірбі, і в літаку виявляються два збройних найманця і їх командир Юдескі, а Алана беруть лише в якості експерта по фауні. Вчений запросив ще й Біллі - свого асистента, і тепер він у відповіді за його життя. На острові група атакована Спинозавром, який знищує літак і вбиває обох найманців. Полетіти назад неможливо, залишається тільки рухатися уздовж узбережжя в розрахунку знайти хоч якийсь човен або пліт, на якому скоріше поплисти на материк. По дорозі до океану герої знаходять параплан, на якому юний Ерік Кірбі в супроводі свого дядька прилетів на острів. Тут же скелет дорослої людини і відеокамера, на якій зберігся запис, що свідчить про те, що Ерік після приземлення був ще живий. Просуваючись через джунглі, мандрівники натикаються на лабораторний комплекс з вирощування динозаврів, але оглянути його не встигають, тому що їх атакує зграя ящерів. На цьому ризикована вилазка могла б закінчитися, якби не Ерік, який не тільки вижив, а й встиг врятувати пошуковий загін, розігнавши злісних рептилій газовими гранатами, що останніми залишилися у нього. Хлопець відмінно знає місцевість, і тепер у героїв значно більше шансів благополучно покинути Парк Юрського періоду, тим більше, що з наглядової вежі вони помітили пришвартований неподалік катер. Ось тільки шлях до нього повний небезпек …  ©Kino4ua Парк Юрського періоду 3 2001 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.9
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?