Kino4ua.com
R

Межа округу

Рік:
Ор. назва:
County Line
Країна:
США
Режисер:
Ши Сайзмор
Тривалість:
01:28:37
Переклад:
Українська мова AMC | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Професійний, багатоголосий
Межа округу – суміш вестерну, бойовика і драми, де розповідається про колишнього шерифа, який змушений знову брати зброю до рук і особисто відновлювати справедливість там, де поліція впоратись не може або не хоче. Олден Роквелл, програвши свою посаду іншому чоловікові, був змушений вийти на пенсію. Після смерті дружини він почувається самотнім, і від суму не рятують ні ферма, на якій він працює, ні донька, яка намагається його якось розрадити. У Олдена є кращий друг Клінт Торн, який займає посаду шерифа у сусідньому графстві. Вони разом служили, пройшли вогонь і воду, і продовжують спілкуватись досі, підтримуючи один одного і піклуючись. Коли Клінт береться за нову справу, він надто близько підходить до істини, за що розплачується життям. Коли про загибель друга дізнається Роквелл, він просто не може сидіти на місці і чекати, поки поліція розбереться. Він вирішує самостійно покарати винних… ©Kino4ua Межа округу 2017 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.9
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?