Kino4ua.com
FullHD 1080p
G

Рятувальники / Пригоди Бернарда і Б'янки

Рік:
Ор. назва:
The Rescuers
Країна:
США
Категорія:
Режисер:
Джон Лоунсбері, Вольфганг Райтерман, Арт Стівенс
Тривалість:
01:17:13
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований, Любительський одноголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал
Одного разу маленька дівчинка на ім'я Пенні була викрадена і відвезена на острів у затоці Диявола злісною Медузою, власницею ломбарду. Їй треба було витягнути великий алмаз очей Диявола з дуже вузького місця, куди Медуза сама не змогла б пролізти. Пенні змогла кинути в море записку у пляшці з проханням про допомогу. Миші знаходять цю пляшку і вирішують допомогти бідній дівчинці. Рятувальники Б'янка та Бернард вирушають на допомогу. Читати далі Спершу вони пробираються до притулку, де виховувалась дівчинка. Там від старого кота Руфуса вони дізнаються, що Пенні викрала Медуза. І ось миші рятувальники верхи на альбатросі Орвіллі вирушають на острів Диявола. В результаті вони, подолавши безліч небезпек, рятують дівчинку. Пенні повертається до дитячого будинку, але там її практично одразу удочеряють нові батьки. А Б'янка разом із Бернардом чекають на нові пригоди. ©Kino4ua Рятувальники / Пригоди Бернарда і Б'янки 1977 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.9
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?