Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Король Річард: Виховуючи чемпіонок

Рік:
Ор. назва:
King Richard
Країна:
США
Режисер:
Рейнальдо Маркус Ґрін
Тривалість:
02:24:40
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дубльований
Річард Вільямс доклав максимум сил і часу, щоб його дочки – Сірена та Вінус Вільямс – стали зірками світового тенісу. Віра героя фільму «Король Річард» у своїх дітей була не руйнівна і непохитна. Він вклав у юних спортсменок своє серце та душу, не переживаючи, що про нього, можливо, ніхто й ніколи не згадає. Тим часом дочки після часу стали справжніми зірками світового спорту, не забувши про те, кому вони завдячують своїм успіхом. Яким був шлях одних із найяскравіших зірок світового тенісу? ©Kino4ua Король Річард: Виховуючи чемпіонок 2021 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.5
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?