Kino4ua.com
HD 720p
PG

Крамер проти Крамера

Рік:
Ор. назва:
Kramer vs. Kramer
Країна:
США
Режисер:
Роберт Бентон
Тривалість:
01:44:48
Переклад:
Українська мова Двоголосий закадровий | Новий Канал, Професійний дубльований | Інтер
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал (Іноді Українська)
1979-го року ми зобов'язані появою однієї з найзворушливіших американських драм. Неймовірно талановитий режисер Роберт Бентон розпочав зйомки картини з однією метою. Він хотів донести до глядача велику істину. Людині іноді доводиться дуже дорого платити за свої помилки. Завдяки чудовій роботі акторів та повній самовіддачі знімальної групи світло побачило цей чудовий фільм.
Коротко про сюжет картини. Тед Крамер - класичний кар'єрист, він повністю присвячує себе роботі. Сім'я для нього десь на другому або третьому місці, за значимістю. Ситуація сягає того, що від нього йде дружина. Крамер залишається сам зі своїм шістьом літнім сином. Тепер для затятого кар'єриста настають нові часи. Крім того, що він повинен доглядати свого сина, йому належить ще одне нелегке завдання. Він повинен спробувати проникнути в ранимий і тендітний світ маленької дитини. Але сталося непередбачене. Щойно стосунки Крамера з сином налагодилися, повертається мати дитини і хоче забрати її. ©Kino4ua Крамер проти Крамера 1979 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
6+
IMDb7.8
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?