Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Спогади з майбутнього / Спогади про завтра

Рік:
Ор. назва:
Naeilui Gioek / Recalled
Країна:
Південна Корея
Режисер:
Со Ю Мін
Тривалість:
01:40:12
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Оригінал
Південно-корейський трилер із домішкою детективу та мелодрами "Спогад з майбутнього" приваблює вже лише однією своєю назвою. Режисеру вдалося надати фільму атмосферу таємниці та загадковості, заплутати глядача, бо думаєш, що у цій ситуації...
Молода та приваблива дівчина на ім'я Су-Джин одного разу прокинулася в лікарняній палаті. Дізналася, що зазнала сильного пошкодження головного мозку. Внаслідок страшної травми виникла сильна форма амнезії. Як запевняє оточення сама пацієнтка: «Не пам'ятаю нічого». Справді, минуле перед нею, як білий аркуш. Стерлися спогади про неї саму і людей, які її оточували. Якось Су-Джин виписують із лікарні. Починається довгий та болісний процес реабілітації та спроб відновити пам'ять хоча б фрагментарно. Фактично у житті дівчини починається новий розділ. Її чоловік показує себе людиною дбайливою і чуйною. Намагається допомогти їй відновити здоров'я. Крім того, намагається заряджати її позитивом у складний період. Запевняє, що йому можна довіряти. Незабаром азіатку, що страждає на амнезію, починають мучити ще й моторошні видіння. Наприклад, у думках регулярно виникає образ маленької дівчинки, яка ледь не загинула під колесами автомобіля на трасі. Довгий час незрозуміло – це спогади, галюцинації чи щось інше. З'ясовується, що героїня отримала дар провісниці: вона передбачає небезпеки, які загрожують деяким особам у майбутньому. ©Kino4ua Спогади з майбутнього / Спогади про завтра 2021 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.7
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?