Kino4ua.com
FullHD 1080p
G

Венделл і Вайлд

Рік:
Ор. назва:
Wendell & Wild
Країна:
США
Категорія:
Режисер:
Генрі Селік
Тривалість:
01:46:28
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований | Netflix
Переклад:
Original English Оригіанл, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригіанл
Мультфільм показує події, коли минуло чимало часу після того, як черниця-екзорцист вигнала підступних братів-демонів зі світу живих. Уайлд і Венделл вважають її своїм заклятим ворогом і мріють помститися. Злісні демони шукають спосіб повернутися.

Кет Елліот любить м'які іграшки. Якось дівчинка-підліток виявила старовинний ящик. Відкривши його, вона побачила милого плюшевого ведмедика. Кет бере в руки іграшку навіть не здогадуючись, що в ньому є зло, і її життя зовсім скоро зміниться. За допомогою добродушного підлітка брати-демони виконують своє бажання. Уайлд і Венделл повернулися у світ живих і взялися за свої брудні справи. Хеллі одразу відчула появу демонів. Черниця відправляє своїх помічників на пошуки злісних істот. Цього разу впоратися з Вайлдом і Венделлом впоратися легко не вийде. Демони намагаються вивести екзорцистку з себе, докучають заклятому ворогові, а потім і взагалі переманюють на свій бік одного з помічників. ©Kino4ua Венделл і Вайлд 2022 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.4
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?