Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Непристойна Бетті Пейдж

Рік:
Ор. назва:
The Notorious Bettie Page
Країна:
США
Режисер:
Мері Геррон
Тривалість:
01:30:52
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | 1+1
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
Фільм розповідає про героїну 50-х — легендарну красуню, секс-символ, зірки підпільних видань про садо та мазо, Бетті Пейдж (Гретхен Мол). Бетті виросла в суворій сім'ї християн на півдні країни, в Теннессі, а потім залишила будинок, мерзотника-чоловіка і вирушила підкорювати Нью-Йорк, де і стала знаменитою еротичною фотомоделлю. До свого заробітку Бетті ставилася зі сміхом, тому що вона в жодному разі не була тим, що зображала на екрані чи фотографіях — і в цьому, мабуть, була причина її привабливості. Її легендарні фотографії із присмаком садомазохізму стали причиною звинувачень у порнографії, висунутих Сенатом США, який висунув проти Пейдж гасло «Порно не пройде», і зробив її сексуальною іконою 50-х. У пізнішому віці, покінчивши з кар'єрою зірки, Бетті Пейдж почала проповідувати Євангеліє. Фільм дає зрозуміти, що за всієї сумнівності свого образу, насправді Пейдж залишалася веселою, приємною і порядною дівчиною. ©Kino4ua Непристойна Бетті Пейдж 2005 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.5
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?