Kino4ua.com
HD 720p
R

Безсонна ніч

Рік:
Ор. назва:
Sleepless Night / Nuit blanche
Країна:
Франція, Бельгія, Люксембург
Режисер:
Фридерик Жарден
Тривалість:
01:42:35
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | 1+1
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
Вінсент невдаха поліцейський, який вирішив поправити своє матеріальне становище і під час спецоперації краде у бандитів цілий мішок кокаїну. Але гангстери не люблять прощати такі вчинки і щоб повернути своє добро, вони викрадають копа сина для обміну його на кокаїн. Але на той момент у нашого бравого полісмена вже немає заповітного порошку, а сина він хоче врятувати за всяку ціну. Тепер для нього найважливіше відстрочити максимально час обміну та спробувати придумати вихід із цієї складної та небезпечної ситуації. Майбутня ніч стане шалено довгою для Вінсента, а можливо що й останньої в його сумбурному і дивному житті. ©Kino4ua Безсонна ніч 2011 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.6
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?