Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Місячний лицар (1 Сезон)

Рік:
Ор. назва:
Moon Knight
Країна:
США
Режисер:
Джастін Бенсон, Мохамед Діаб, Аарон Мурхед
Тривалість:
1 серія: ~ 45 хв. (цілком серій: 6)
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | Цікава ідея
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал
Довгий час дисоціативний розлад особистості вважали одним із проявів шизофренії. Пацієнтів із подібним діагнозом загодовували пігулками і намагалися ізолювати від навколишнього світу, не підозрюючи, з якими труднощами вони стикаються, коли намагаються відрізнити реальне життя від того, що відбувається всередині їхньої голови. Нещасним доводиться постійно сумніватися у рішеннях і думках, і це найгірші наслідки невиліковної хвороби.

Марк Спектор повертається з гарячих точок та намагається звикнути до нормального, мирного життя. Довгими роками чоловік відповідально підходив до виконання військового обов'язку і чесно воював проти жорстокого ворога, але нещодавно діагностований дисоціативний розлад поклав край бездоганній армійській кар'єрі. Марку довелося змиритися зі своїм вироком і звикнути до вічних голосів у своїй голові. Його явні та приховані особи постійно конфліктують один з одним, намагаючись зайняти місце лідера, щоб керувати життям Спектора. Все це викликає величезний дискомфорт, і тепер Марк навіть не може спокійно спати ночами, тому що не відрізняє реальний світ від власних сновидінь та кошмарів. Колишній морпіх потребує кваліфікованої психологічної допомоги, але натомість отримує дещо краще. ©Kino4ua Місячний лицар (1 Сезон) 2022 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
18+
IMDb7.3
1 сезон
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?