Kino4ua.com
FullHD 1080p
CCG

Як приборкати дракона: Повернення додому

Рік:
Ор. назва:
How to Train Your Dragon: Homecoming
Країна:
США
Категорія:
Режисер:
Тім Джонсон
Тривалість:
00:21:26
Переклад:
Українська мова Субтитри / CC
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
На дворі Сноглтог, але у Новому Олуху дух свята відчувають не всі. Іккінг і Астрід з подивом усвідомлюють, що їхні діти, які не бачили у своєму житті драконів, починають ставитися до них як до чудовиськ із запорошених книг. Вони звертаються за порадою до Плеваки, який пропонує влаштувати святкову виставу і показати малечі, як Стоїк Великий подружився з Беззубиком, поклавши край ворожнечі людей з драконами. Проте, організувати таку виставу без самих драконів буде дуже непросто. ©Kino4ua Як приборкати дракона: Повернення додому 2019 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
6+
IMDb7.3
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?