Kino4ua.com
FullHD 1080p
G

Втеча з планети Земля

Рік:
Ор. назва:
Escape from Planet Earth
Країна:
США, Канада
Категорія:
Режисер:
Келлан Брукнер
Тривалість:
01:29:13
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований | студія AAA-Sound
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал (Іноді Українська)
У центрі сюжету фантастичного мультфільму «Втеча з планети Земля» — двоє братів Скорч та Гарі Супернова, які роблять все необхідне для порятунку Галактики. Вони дуже відомі на рідній планеті Бааб. Скорч є справжнім втіленням мужності та національним героєм, якого знає кожен житель планети, тоді як його брат Гарі є ботаніком, але його розумова робота є вкрай важливою.

Якось центр управління вловлює сигнал S.O.S. з темної планети під назвою Земля. Недовго думаючи, Скорч вирушає з рятувальною місією, але потрапляє в пастку. Тепер Гарі необхідно приміряти на себе роль супергероя, щоб знайти та врятувати брата. ©Kino4ua Втеча з планети Земля 2013 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
6+
IMDb5.8
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?