Kino4ua.com
FullHD 1080p
G

Бджілка Майя

Рік:
Ор. назва:
Maya the Bee Movie
Країна:
Австралія, Німеччина
Категорія:
Режисер:
Алекс Стадерманн, Сімон Пікард
Тривалість:
01:28:10
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Російською - Оригінал
Сюжет представлений у жанрі дитячого пригодницького фентезі. Головним героєм є задерикувата бджілка на ім'я Майя. Вона любить відчувати свободу, тому замість тісного вулика віддала перевагу жити на лузі. Її улюбленим місцем для сну стали квіткові бутони, ковдру замінили на їхні пелюстки. Щоранку вона вмивається свіжою росою. І здається, це і є те саме щастя, яке вона шукала. Майя знаходить на лузі нових друзів - черв'ячка Макса, равлик Шелбі і, звичайно, бджілка Віллі. Він стає для Майї найкращим і вірним другом, незважаючи на його божевільну пристрасть до їжі та неквапливість. Всі разом, друзі вирушають на пошуки нових пригод! На лузі Майя знаходить багато нових цікавих місць та кумедних його мешканців – таємничу гусеницю чи потішного жучка. Майя спокійно живе у будиночку разом із вчителькою Кассандрою. Але незабаром їхнє мирне існування порушує новину про те, що вулик розділився на дві частини. Тоді бджілка вирішує, що це слушний момент для початку нової подорожі. Вона довго мріяла подивитися інші місця, а не провести все життя у рідному вулику. Після того, як вона покинула вулик, бджоли визнали її вигнанкою. Але це не зупиняє цікаву бджілку. На шляху її чекають зустрічі із захоплюючими пригодами та нові цікаві знайомства! ©Kino4ua Бджілка Майя 2014 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
0+
IMDb5.9
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?