Kino4ua.com
HD 720p
R

Заручені зі смертю

Рік:
Ор. назва:
Wedlock
Країна:
США, Велика Британія
Режисер:
Люіс Тіґ
Тривалість:
01:42:26
Переклад:
Українська мова Двоголосий закадровий | Кіно
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
Події фільму відбуваються в недалекому майбутньому. Френк, фахівець з електроніки, його коханка Ноел і його друг Сем здійснюють зухвале, ретельно продумане пограбування міжнародного торгового центру, викравши діаманти на суму в 25 000 000 доларів. Через необережність Сема спрацьовує сигналізація, але після перестрілки з поліцією грабіжникам вдається втекти. Компаньйони Френка не хочуть ділитися здобиччю і під час наступної зустрічі Ноел стріляє в нього. Однак вони прорахувалися - діамантів у кейсі немає. Френк потрапляє в експериментальну в'язницю, де на кожного ув'язненого надягають електронний нашийник із вибухівкою, під'єднаний на певній частоті до нашийника іншого ув'язненого. В одній в'язниці утримуються чоловіки і жінки. Ніхто не знає своєї пари, і варто відійти один від одного більше, ніж на 100 метрів, як вибухнуть обидва.

Директор в'язниці знає про діаманти, але Френк відмовляється повідомити, де вони заховані. Одного разу ув'язнена Трейсі повідомляє Френку, що її нашийник з такою ж частотою. У цьому він переконується, коли вони здійснюють втечу на машині швидкої допомоги після бійки біля в'язниці, спровокованої одним з "улюбленців" директора. Френк навіть і не підозрює, що їхню втечу сплановано директором в'язниці, який перебуває у змові з колишніми спільниками героя. Директор Голлідей планує, що Френк сам виведе його на заховані цінності, оскільки він може стежити за нашийниками через пристрій стеження. У підсумку пара втікачів виводить на схованку, проте Френку і Трейсі вдається позбутися переслідувачів і звільнитися. ©Kino4ua Заручені зі смертю 1991 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb5.9
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?