Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG

Самурай Джек (1 - 5 Сезон)

Рік:
Ор. назва:
Samurai Jack
Країна:
США
Режисер:
Ґеннді Тартаковський, Ренді Маєрс, Роберт Альварес, Роб Рензетті, Кріс Савіно
Тривалість:
1 серія: 00:24:00
Переклад:
Українська мова Двоголосий закадровий | QTV
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Розлючений демон Аку напав на Японію і почав знищувати все на своєму шляху. Тоді імператор наказав добрим чарівникам виготовити мечі для боротьби зі злом. Цей меч передавався від батька до сина. Однак самурай Джек не зміг перемогти демона Аку. За те, що відправив його в далеке майбутнє за допомогою порталу часу. Самурай Джек опинився в зовсім іншому світі і став справжнім героєм для людей майбутнього. Після 50 років він ще не постарів. Він продовжує свою подорож у майбутнє, сподіваючись знайти дорогу додому.  ©Kino4ua Самурай Джек (1 - 5 Сезон) 2001 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
6+
IMDb8.5
Основний торрент
5 сезон
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?