Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Володар Всесвіту. Откровення (1 сезон)

Рік:
Ор. назва:
Masters of the Universe: Revelation
Країна:
США
Режисер:
Адам Конарро, Патрик Стеннард
Тривалість:
00:25:00
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | Dniprofilm
Переклад:
Російською - Оригінал
Мультсеріал «Володарі Всесвіту: Одкровення» - це пряме продовження оригінальної серії, що розкриває історії центральних персонажів.
Дія починається в той момент, коли Етернія тріумфує Тілу, віддаючи їй шану за бойові заслуги. Але раптово церемонія лицарства переривається нападом невідомих агресорів. Незабаром з'ясовується, що за атакою стоїть Скелетор, який має намір провести повномасштабний наступ на Сірого Черепа. Головним героям доводиться дати бій, незважаючи на те, що вони перебувають у меншості і не дуже добре підготовлені через раптовість, використану Скелетором.
Воїнам вдається відбити серію атак, але пропадає Меч Влади. Опинившись у руках недоброзичливця, може бути використаний для злочинів.
Коли з'ясовується, що Меч Влади здатний привести до кінця Всесвіту, Тіла входить у гонку з часом, щоб урятувати все те, що їй по-справжньому дороге. Лише розкривши секрет Сірого Черепа, вона зможе зупинити Скелетора. ©Kino4ua Володар Всесвіту. Откровення (1 сезон) 2021 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.2
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?